Labo

Ontbreekt er een klein puzzelstukje in jouw digitale workflow? Of stoot je op bepaalde technische moeilijkheden waar niet meteen een oplossing voor in huis is? Onze denticians vullen – waar nodig – jouw diensten graag aan met een toepassing op maat.

Jouw contactpersonen

Adelco Digital Business Manager

adelco@intellident.be

Bernard Dental Business Manager

bernard@intellident.be
+32 (0)11 151 150

Jouw specifieke voordelen als labomedewerker?

  • Wij leveren de nodige hard- en software aan
  • Wij staan in voor het design en de productie van de algemene werkstukken
  • Wij tekenen en produceren eenvormige boormallen tot complexe guides, al dan niet in combinatie met een tijdelijke voorziening voor een immediate belasting
  • Wij vangen beperkingen van eigen softwareprogramma’s en productie-eenheden op (angulaties, platformen, materialen…)

  • Wij werken met een op maat gemaakte database
  • Wij bieden maatwerk voor oudere systemen (afdrukposten, replica’s, componenten)
  • Wij produceren in diverse materialen
  • Elke casebespreking die we doen, is uiteraard volledig patiëntgebonden

Waar helpen we jou en de eindklant mee?

Wij komen je op elk mogelijk vlak tegemoet, hoe klein of groot de vraag ook is. Onze interne knowhow en ervaring garanderen een persoonlijke aanpak, op maat van jouw wensen en volgens de kwaliteitsverwachtingen van de eindklant.

Welke gouden oplossingen heb je van ons nodig? Laat het ons weten via ons contactformulier en we nemen spoedig contact met je op.

Onze diensten

Heb je een vraag?

Altijd het passende puzzelstuk

Chirurgische dentale ingrepen gebeuren steeds meer op maat. Bovendien is het digitale luik niet meer weg te denken tijdens de planning-, teken- en productiefases van de nodige componenten. Intellident wil de perfecte digitale aanvulling vormen op elk van jouw casussen.

Of je nu op zoek bent naar implantaten, abutments of attachementen voor de patiënt. Of voor specifieke oplossingen met het oog op een prothese of net op kroon- en brugwerk. Ons team van denticians reikt je op elk moment in het proces de perfect passende puzzelstukjes aan. Telkens met de strengste controle en aan de hoogste kwaliteit.

Expertise
Flexibiliteit
Totaalpartner
Vertrouwen
Eerlijkheid
Respect