Design

Kennis voor alle partijen

Voor het vervaardigen van componenten voor dentale toepassingen leggen we al ons vertrouwen in een goede samenwerking met onze klanten. Door de expertise van onze denticians te delen met jou als behandelaar tillen we de dienstverlening aan de patiënt verschillende niveaus omhoog.

Jouw contactpersonen

Adelco Digital Business Manager

adelco@intellident.be

Bernard Dental Business Manager

bernard@intellident.be
+32 (0)11 151 150

Software zonder limieten

Wij gaan heel ver voor een unieke oplossing. We hebben dan ook alle nodige middelen onder eigen dak. In tegenstelling tot de meeste standaardsoftware op de markt, werken we bij Intellident met dentale en industriële teken- en productiesofware. Een volledig open systeem met een onbeperkte bron aan ontwerpen.

Altijd een oplossing

Werk je met een gesloten ontwerpsysteem? Dan kunnen we nieuwe deuren voor je openen. Denk maar aan specifieke hoekingen die de prothetische constructie vergemakkelijken. Of aan prothetische componenten op maat. We beschikken over meer dan 400 implantaatplatformen en kunnen ook verderwerken op oude, niet langer beschikbare implantaten.

Wat anderen zeggen

Dent4You Amsterdam
Michel Castro

Het team van Intellident (het vroegere ProScan) is altijd behulpzaam, meedenkend en klantgericht. Ze ontwikkelen zich voortdurend verder om steeds constante kwaliteit te kunnen leveren! Dank!

Tandtechnisch laboratorium Godefroid Houyet
Michaël Godefroid

Ik wil graag onderstrepen hoeveel plezier ik al 15 jaar heb in de samenwerking met Intellident. Of het nu gaat om hun vertegenwoordiger, de medewerkers van het freescentrum of het secretariaat, iedereen is uiterst vriendelijk en bekwaam, attent en altijd bereikbaar! De producten die ik bij hen bestel zijn steeds tot volle tevredenheid van mijn klanten

TTL Tand'm 
Marc Gimbrère

Intellident staat altijd klaar om mee te denken. Ze bieden een goede prijs/kwaliteit verhouding, ruime keuze aan materialen en prima levertijden.

TTL Sips
Harrie van den Broek

Intellident is een ontwerp/frase center dat zich blijft ontwikkelen, dat constante kwaliteit levert en waar de communicatie soepel verloopt.

KiesTandatelier
Remco Jansen

Samenwerken met Intellident garandeert een snelle levering, prettige omgang en professionele begeleiding in het maken van onze dentale producten. Mede dankzij Intellident wordt onze onderneming naar een hoger level getild.

Andere diensten

Heb je een vraag?