Shining 3D

Levendige 3D-scans volgens de hoogste kwaliteitseisen

Al meer dan 10 jaar lang staat Shining 3D bekend om zijn uiterst professionele en accurate prestaties op vlak van digitaliseren en 3D-printen.

Zowel jij als je patiënt halen maximaal hun voordeel uit het kwaliteitsgamma van deze bewezen speler binnen de digitale dentale markt.

Jouw contactpersonen

Adelco Digital Business Manager

adelco@intellident.be

Bernard Dental Business Manager

bernard@intellident.be
+32 (0)11 151 150

Signature products

AORALSCAN3
DS-MIX
DS EX-PRO

Waarom Shining 3D?

Volledig geïntegreerde 3D-oplossingen

Van 3D-scannen en CAD-design tot het 3D-printen van de meest uiteenlopende dentale componenten: de reikwijdte van het Shining 3D-gamma is enorm.

Ultrascherpe detaillering

Of je nu met de intra-orale handscanners of met de desktop scanners van Shining 3D aan de slag gaat, je mag je steeds verwachten aan levendige digitale impressies en aan een hyperaccuraat eindresultaat.

Hoge efficiëntie

Combineer een hoge flexibiliteit met snelle prestaties en je krijgt toepassingen die de efficiëntie van jouw workflow drastisch verhogen.

Exporteer in alle vrijheid

Exporteer je bestanden in .stl- en .ply-formaat en geniet van flexibele integratie met al jouw CAD/CAM-toepassingen.

Interesse in een demonstratie?

Wens je graag kennis te maken met de vele mogelijkheden van het Shining 3D-gamma? Onze denticians geven we je met plezier een showcase. Van demo tot aankoop en van installatie tot interne opleidingen of workshops: wij zetten alles voor je op.