Support

Grenzeloze support

Hoe kunnen onze denticians jouw digitale workflow optimaliseren met het oog op een snellere en betere service voor je klant en de patiënt? Wij geven ons advies en bekijken samen de mogelijkheden. Of helpen we om onbekende implantaatsystemen te achterhalen, zodat de patiënt toch nog de gepaste oplossing geniet.

Jouw contactpersonen

Adelco Digital Business Manager

adelco@intellident.be

Bernard Dental Business Manager

bernard@intellident.be

Gunther Data Manager

gunther@intellident.be
+32 (0)11 151 150

Op afstand of op locatie

Mogelijk werk je met een gesloten systeem voor het ontwerpen en scannen van je componenten. Indien nodig, bieden we je de nodige ondersteuning aan. Afhankelijk van het type probleem doen we dat vanop afstand of op locatie.

Hard- en softwaretrainingen

Voel je dat je nog niet alles haalt uit je dentale hard- en software? Wij helpen je graag verder met specifieke trainingen. Wil je eerst wat inspiratie komen opdoen bij ons? Dan nodigen we je graag uit voor een bezoekje aan onze denticians, inclusief CADCAM-afdeling. Vraag hier jouw afspraak aan.

Maak afspraak

Wat anderen zeggen

Dent4You Amsterdam
Michel Castro

Het team van Intellident (het vroegere ProScan) is altijd behulpzaam, meedenkend en klantgericht. Ze ontwikkelen zich voortdurend verder om steeds constante kwaliteit te kunnen leveren! Dank!

Tandtechnisch laboratorium Godefroid Houyet
Michaël Godefroid

Ik wil graag onderstrepen hoeveel plezier ik al 15 jaar heb in de samenwerking met Intellident. Of het nu gaat om hun vertegenwoordiger, de medewerkers van het freescentrum of het secretariaat, iedereen is uiterst vriendelijk en bekwaam, attent en altijd bereikbaar! De producten die ik bij hen bestel zijn steeds tot volle tevredenheid van mijn klanten

TTL Tand'm 
Marc Gimbrère

Intellident staat altijd klaar om mee te denken. Ze bieden een goede prijs/kwaliteit verhouding, ruime keuze aan materialen en prima levertijden.

TTL Sips
Harrie van den Broek

Intellident is een ontwerp/frase center dat zich blijft ontwikkelen, dat constante kwaliteit levert en waar de communicatie soepel verloopt.

KiesTandatelier
Remco Jansen

Samenwerken met Intellident garandeert een snelle levering, prettige omgang en professionele begeleiding in het maken van onze dentale producten. Mede dankzij Intellident wordt onze onderneming naar een hoger level getild.

Andere diensten

Heb je een vraag?