Dentale software en hardware

Van dienst tot aankoop

Bij Intellident kan je zowel terecht voor het aankopen en huren van dentale software en hardware als voor de digitale diensten van onze sterke denticians. Of neem deel aan één van onze opleidingen, om zo het maximum te halen uit jouw hard- en software.

Jouw contactpersonen

Adelco Digital Business Manager

adelco@intellident.be

Bernard Dental Business Manager

bernard@intellident.be
+32 (0)11 151 150
dentale software

Hoogtechnologische middelen

Wie beroep doet op onze dentale hard- en softwarediensten, weet dat hij een kwalitatieve oplossing op maat krijgt. Wij vertrouwen volledig op de extra- en intraorale scanners en op de 3D-printers van 3D Shining. Ons tekenteam, op zijn beurt, gaat dagelijks aan de slag met ExoCAD.

Vraag demo
dentale software

Scanstiften en databases op maat

Op zoek naar toebehoren met het oog op digitaal scanwerk? Wij beschikken over scanstiften van ELOS, IPD en Southern Implants en maken deze ook op maat. Tot slot bieden we een zeer uitgebreide digitale bibliotheek aan vol gecontroleerde en hoogkwalitatieve componenten, tot ver terug in de tijd.

Vraag demo

Wat anderen zeggen

Dent4You Amsterdam
Michel Castro

Het team van Intellident (het vroegere ProScan) is altijd behulpzaam, meedenkend en klantgericht. Ze ontwikkelen zich voortdurend verder om steeds constante kwaliteit te kunnen leveren! Dank!

Tandtechnisch laboratorium Godefroid Houyet
Michaël Godefroid

Ik wil graag onderstrepen hoeveel plezier ik al 15 jaar heb in de samenwerking met Intellident. Of het nu gaat om hun vertegenwoordiger, de medewerkers van het freescentrum of het secretariaat, iedereen is uiterst vriendelijk en bekwaam, attent en altijd bereikbaar! De producten die ik bij hen bestel zijn steeds tot volle tevredenheid van mijn klanten

TTL Tand'm 
Marc Gimbrère

Intellident staat altijd klaar om mee te denken. Ze bieden een goede prijs/kwaliteit verhouding, ruime keuze aan materialen en prima levertijden.

TTL Sips
Harrie van den Broek

Intellident is een ontwerp/frase center dat zich blijft ontwikkelen, dat constante kwaliteit levert en waar de communicatie soepel verloopt.

KiesTandatelier
Remco Jansen

Samenwerken met Intellident garandeert een snelle levering, prettige omgang en professionele begeleiding in het maken van onze dentale producten. Mede dankzij Intellident wordt onze onderneming naar een hoger level getild.

Andere diensten

Heb je een vraag?