Tandarts

Als tandarts ben je het allereerste aanspreekpunt van de patiënt. Inclusief alle unieke probleemstellingen van dien. Bij Intellident schenken onze denticians in ruil voor jouw vertrouwen een unieke oplossing op maat in een digitale omgeving.

Jouw contactpersonen

Adelco Digital Business Manager

adelco@intellident.be

Bernard Dental Business Manager

bernard@intellident.be
+32 (0)11 151 150

Jouw specifieke voordelen als tandarts?

  • Wij leveren de nodige hard- en software aan
  • Wij werken met een op maat gemaakte database
  • Wij bieden maatwerk voor oudere systemen (afdrukposten, replica’s, componenten)
  • Elke casebespreking die we doen, is uiteraard volledig patiëntgebonden

Waar helpen we jou en je patiënt mee?

We beschikken over een wijd aanbod aan diensten die jouw workflow kunnen verlichten en jouw patiënt een snelle, efficiënte en vooral hoogwaardige oplossing bieden. Hoe vullen we dat ontbrekende puzzelstuk voor je in? Stuur ons jouw vraag door en we bezorgen je snel een antwoord.

Onze diensten

Heb je een vraag?

Altijd het passende puzzelstuk

Chirurgische dentale ingrepen gebeuren steeds meer op maat. Bovendien is het digitale luik niet meer weg te denken tijdens de planning-, teken- en productiefases van de nodige componenten. Intellident wil de perfecte digitale aanvulling vormen op elk van jouw casussen.

Of je nu op zoek bent naar implantaten, abutments of attachementen voor de patiënt. Of voor specifieke oplossingen met het oog op een prothese of net op kroon- en brugwerk. Ons team van denticians reikt je op elk moment in het proces de perfect passende puzzelstukjes aan. Telkens met de strengste controle en aan de hoogste kwaliteit.

Expertise
Flexibiliteit
Totaalpartner
Vertrouwen
Eerlijkheid
Respect