3 september 2022

Versah Guided Surgery System: ultieme precisie bij osteotomieën

Met het Versah Guided Surgery System overwin je als behandelaar meteen twee grote uitdagingen. Dankzij de gepatenteerde dubbele draairichting van de boor garandeer je een ijzersterke primaire stabiliteit na de ingreep. Het geleid chirurgiesysteem zorgt er dan weer voor dat elke ingreep foutloos én aan de hoogste precisie gebeurt.

versah guided surgery system

Viervoudig voordeel

De minste onnauwkeurigheid of gebrek aan boorkwaliteit kan leiden tot onvoldoende primaire stabiliteit en/of tot eventuele complicaties en bijkomende nabehandelingen achteraf.

Het Versah C-Guide Guided Surgery System bezorgt je als behandelaar een viervoudig voordeel voor en tijdens de osteotomie:

  • Gepaste irrigatie
  • Nauwkeurig zicht op de voorbereidende werken en op het expansiegebied
  • Luxeer in alle vrijheid met de Densah Bur
  • Wissel snel en efficiënt af tussen meerdere preparaties met verschillende dieptes en diameters

Talrijke combinaties

Het Versah Guided Surgery System zorgt voor een hypernauwkeurige begeleiding tijdens de osteotomie, ongeacht de grootte van het te behandelen gebied.

De verticale G-Stop gauges en keys zijn namelijk compatibel met C-Guide sleeves in verschillende groottes en diameters. Goed voor het plaatsen van implantaten met een diameter van 3,25 mm (small) tot 6,2 mm (extra large).

De volledige range aan C-Guide sleeves is verkrijgbaar in een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke kit. Als behandelaar beschik je over een instrumentarium waarmee je een brede waaier aan ingrepen kunt uitvoeren. Je hoeft dus niet telkens opnieuw een aankoop te doen in functie van het type osteotomie.

Innovatief boorsysteem

In combinatie met het revolutionaire en gepatenteerde boorsysteem van Versah garandeer je een optimale behandeling én herstel voor jouw patiënt.

In vergelijking met de traditionele, industriële dentale boren beschikken de Versah-boren over extra spiralen, waardoor er minder trillingen ontstaan. Het resultaat: een hogere precisie, een hogere primaire stabiliteit en geen langwerpige, elliptische osteotomieën, wondevorming of overmatig botverlies.

Door de draairichting van de boor om te keren, snijdt de boor niet langer, maar wordt het geëxcaveerde bot terug naar de omringende wanden begeleid. Hierdoor recupereer je niet alleen het bot, maar vormt het daar opnieuw een compacte massa met de rest van het botweefsel.

Bekijk het Osseodensification Protocol 7 of 7 voor het Versah C-Guide System (PDF in het Engels)

Intellident = Versah Certified Dental Lab

Bij Intellident kunnen we je alles vertellen – én tonen – over dit Versah Guided Surgery System. Sinds begin 2022 zijn we bovendien een Versah Certified Dental Lab, wat maakt dat we zeer nauwe partners zijn van dit innovatie dentale boormerk.

Richt dus al jouw vragen over jouw osteotomieën of andere boorcases aan onze denticians, wij beantwoorden ze met plezier.