24 maart 2021

Vacature: tandtechnieker met voorliefde voor kroon- en brugwerk

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega-dentician! Word jij onze nieuwe tandtechnieker?

Waar zet jij elke dag jouw tanden in?

Onze CADCAM-afdeling gaat dagelijks aan de slag met dentale cases van tandarten, tandtechniekers, chirurg-implantologen… uit ons klantenbestand. Dankzij jouw praktijkervaring in kroon- en brugwerk help je mee de kwaliteit van ons werk te bewaken en zorg je mee voor een nauwgezette controle achteraf. Om onze manier van werken helemaal onder de knie te krijgen, voorzien we een interne opleiding voor je.

Waar blink jij in uit?

 • Je hebt al de nodige ervaring verzameld in kroon- en brugwerk (functionaliteit/esthetiek, pasvormen…).
 • Je vindt snel je weg in verschillende computerprogramma’s.
 • Digitale tekenskills zijn geen must, maar wel een troef. Je kan een digitaal design juist inschatten en eventuele kleine aanpassingen doen.
 • Je wil graag bijleren over de 3D-productieprocessen waarmee je aan de slag gaat.
 • Je toont interesse en helpt mee nadenken over hoe we onze dagelijkse processen kunnen versnellen en onderhouden.
 • Je toont veel enthousiasme en zelfdiscipline in het werk dat je doet.
 • Je bent zeer gemotiveerd, handig en flexibel.
 • Je werkt graag in teamverband, kan logisch denken en bent technisch onderlegd.
 • Je hebt een diploma hoger secundair onderwijs A2 of een gelijkgesteld diploma door avondonderwijs of dergelijke.
 • Je bent bereid om fulltime te werken.
 • Kennis van het Frans is zeker een pluspunt.

Wie zijn wij?

ProScan verdeelt al bijna twintig jaar lang onderdelen voor de dentale markt. Voor zowel kroon- en brugwerk als protheses. Van implantaatsysteem over toebehoren tot abutments en attachementen.

En onze klant, dat is iedere dentale professional die de patiënt zijn of haar oude, vertrouwde glimlach helpt terug te schenken.

Vanuit Zonhoven verdelen we de meest bekende en gerenommeerde merken binnen onze branche, zijn sterk vertegenwoordigd in de Benelux en Duitsland, en hebben een uitgebreid netwerk doorheen West-Europa.

In samenwerking met onze collega’s bij Intellident ontwerpen en produceren we bovendien tandtechnische oplossingen op maat. Helemaal vanaf een blanco tekening of verder werkend op een ontwerp van de klant. Met onze hard- en softwarepakketten ondersteunen we ook praktijken om hun digitale workflow te optimaliseren en verder uit te bouwen.

Samen zijn we ontstaan vanuit een familiebedrijf en dat zijn we ook nog de dag van vandaag. Dat koppelen we aan een enorme kennis op de werkvloer. Daarom maak je als collega mee deel uit van onze denticians: toppers in ons vak, met een zeer professionele uitstraling richting onze klanten, maar onderling een hechte groep waarin alles kan gezegd worden.

Solliciteer nu

Zie jij jezelf als onze volgende dentician en ben je klaar om ons CADCAM-team te versterken? Neem dan contact op met Dorella Petrosillo via dorella@proscan.be.

Hopelijk tot snel!