24 maart 2021

Vacature: ben jij ons volgende CADCAM medewerker?

Wij zijn op zoek naar een veelzijdig CADCAM medewerker in freeswerk en afwerking. Word jij onze volgende dentician?

Wat doet een CADCAM-medewerker precies bij ons?

Als CADCAM-medewerker sta je in voor het freeswerk en de afwerking van tandheelkundige componenten op maat. Deze werken we gedetailleerd en op vraag van de klant uit  aan de hand van bijhorende computersoftware. Hiernaast bied je ook algemene ondersteuning aan je collega-denticians.

Om je helemaal mee te krijgen in onze manier van werken voorzien we een interne opleiding voor je.

Waar blink jij in uit?

  • Je bent enthousiast en beschikt over veel zelfdiscipline in je werk.
  • Je bent zeer gemotiveerd, handig en flexibel.
  • Je werkt graag in teamverband, kan logisch denken en bent technisch onderlegd.
  • Je hebt een diploma hoger secundair onderwijs A2.
  • Je toont interesse en denkt mee na over hoe we onze dagelijkse processen kunnen versnellen en onderhouden.
  • Je vindt snel je weg in verschillende computerprogramma’s.
  • 3D-productieprocessen trekt je aan en je wil hier graag meer over ontdekken.
  • Ervaring is niet vereist, je bent wel bereid om fulltime te werken.

Wie zijn wij?

ProScan verdeelt al bijna twintig jaar lang onderdelen voor de dentale markt. Voor zowel kroon- en brugwerk als protheses. Van implantaatsysteem over toebehoren tot abutments en attachementen.

En onze klant, dat is iedere dentale professional die de patiënt zijn of haar oude, vertrouwde glimlach helpt terug te schenken.

Vanuit Zonhoven verdelen we de meest bekende en gerenommeerde merken binnen onze branche, zijn sterk vertegenwoordigd in de Benelux en Duitsland, en hebben een uitgebreid netwerk doorheen West-Europa.

In samenwerking met onze collega’s bij Intellident ontwerpen en produceren we bovendien tandtechnische oplossingen op maat. Helemaal vanaf een blanco tekening of verder werkend op een ontwerp van de klant. Met onze hard- en softwarepakketten ondersteunen we ook praktijken om hun digitale workflow te optimaliseren en verder uit te bouwen.

Samen zijn we ontstaan vanuit een familiebedrijf en dat zijn we ook nog de dag van vandaag. Dat koppelen we aan een enorme kennis op de werkvloer. Daarom maak je als collega mee deel uit van onze denticians: toppers in ons vak, met een zeer professionele uitstraling richting onze klanten, maar onderling een hechte groep waarin alles kan gezegd worden.

Solliciteer nu

Zie jij jezelf als onze volgende dentician en ben je klaar om onze CADCAM-afdeling te versterken? Neem dan meteen contact op met Dorella Petrosillo via dorella@proscan.be.

Hopelijk tot snel!