24 maart 2021

Vacature: accountmanager met focus op implantologie (regio Vlaanderen)

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega-dentician! Word jij onze nieuwe accountmanager?

Waar zet jij elke dag jouw tanden in?

Als onze nieuwe accountmanager regio Vlaanderen ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van een professionele en commerciële relatie met je (potentiële) klanten. Samen met de salesmanager stel je hiervoor een sterk businessplan op.

Jouw focus ligt op de implantologie. Je werkt dagelijks nauw samen met collega’s die zich vooral toespitsen op prothetische oplossingen, maar ook met onze Intellident-collega’s die verantwoordelijk zijn voor onze digitale oplossingen.

Je schakelt efficiënt tussen verschillende klanten binnen hetzelfde netwerk (implantoloog, tandarts en tandtechnisch labo) en biedt hen totaaloplossingen aan in de vorm van onze gerenommeerde producten en diensten.

Waar blink jij in uit?

  • Je hebt veel interesse en ervaring in de tandheelkundige implantologie.
  • Je hebt het inzicht om technische oplossingen in de tandheelkundige implantologie aan te bieden.
  • Je bouwt en onderhoudt graag professionele relaties op lange termijn.
  • Je toont veel enthousiasme en zelfdiscipline in het werk dat je doet.
  • Je bent zeer gemotiveerd, leergierig en flexibel.
  • Je deelt graag je ervaringen met je collega’s.
  • Je kan vlot met Excel/Word overweg, net als met onze salestools, die je dagelijks gebruikt.
  • Je spreekt en schrijft correct Nederlands. Je hebt kennis van het Engels. Andere talen zijn een pluspunt.
  • Je bent bereid om fulltime te werken.

Wie zijn wij?

ProScan verdeelt al bijna twintig jaar lang onderdelen voor de dentale markt. Voor zowel kroon- en brugwerk als protheses. Van implantaatsysteem over toebehoren tot abutments en attachementen.

En onze klant, dat is iedere dentale professional die de patiënt zijn of haar oude, vertrouwde glimlach helpt terug te schenken.

Vanuit Zonhoven verdelen we de meest bekende en gerenommeerde merken binnen onze branche, zijn sterk vertegenwoordigd in de Benelux en Duitsland, en hebben een uitgebreid netwerk doorheen West-Europa.

In samenwerking met onze collega’s bij Intellident ontwerpen en produceren we bovendien tandtechnische oplossingen op maat. Helemaal vanaf een blanco tekening of verder werkend op een ontwerp van de klant. Met onze hard- en softwarepakketten ondersteunen we ook praktijken om hun digitale workflow te optimaliseren en verder uit te bouwen.

Samen zijn we ontstaan vanuit een familiebedrijf en dat zijn we ook nog de dag van vandaag. Dat koppelen we aan een enorme kennis op de werkvloer. Daarom maak je als collega mee deel uit van onze denticians: toppers in ons vak, met een zeer professionele uitstraling richting onze klanten, maar onderling een hechte groep waarin alles kan gezegd worden.

Solliciteer nu

Zie jij jezelf als onze volgende dentician en ben je klaar om ons salesteam te versterken? Neem dan contact op met Karen Mullens via karen@proscan.be.

Hopelijk tot snel!