25 april 2022

Case in ’t kort: premill Docklocs-systeem

Ontdek onze nieuwste case in de kijker waar onze denticians mee aan de slag gingen.

docklocs premill

Elke case die door de handen van onze denticians gaat, is uniek in zijn soort. Dit dankzij onze jarenlange dentale materialen- en producentkennis, onze interne digitale expertise en onze nauwe samenwerkingen met vernieuwende industriële productiepartners. Vandaag presenteren we je ons nieuwe premill Docklocs-systeem.

Nieuwe oplossing voor een oud vraagstuk

Met de ontwikkeling van dit premill systeem kunnen we in de toekomst patiëntspecifieke Docklocs-componenten bestaande uit één geheel uitwerken.

Zo kunnen we tegemoet komen aan kritische situaties waarin bijvoorbeeld de implantaten te diep zitten en de gewenste hoogte binnen de standaarden niet beschikbaar is. Ook wanneer bepaalde componenten voor een verouderd implantaatsysteem niet meer bestaan of niet beschikbaar zijn op een bepaald type implantaat, kunnen we een gepaste oplossing bieden.

Kunnen we jou met een soortgelijke case van dienst zijn?

De grote sterkte van Intellident is dat we eender waar kunnen inspringen in jouw dentale traject. Onze sterke designers bouwen voort op een productkennis en database van bijna 20 jaar in de meest uiteenlopende cases. Op deze manier komen we ongetwijfeld tot een unieke oplossing voor jou en je patiënt.

Wij horen graag welke case je voor ons in petto hebt. Contacteer ons en we plannen snel een gesprek in.