Implantoloog

Als implantoloog mik je op een mooi eindresultaat na de chirurgische ingreep. Onze denticians bieden je op maat gemaakte oplossingen voor tijdelijke en permanente ingrepen bij jouw patiënt. Wij leggen de digitale link tussen chirurgie en prothetiek.

Jouw contactpersonen

Adelco Digital Business Manager

adelco@intellident.be

Bernard Dental Business Manager

bernard@intellident.be
+32 (0)11 151 150

Jouw specifieke voordelen als implantoloog?

  • Wij tekenen en produceren eenvormige boormallen tot complexe guides, al dan niet in combinatie met een tijdelijke voorziening voor een immediate belasting
  • Wij bieden componenten op maat (afdrukposten, abutments…)
  • Elke casebespreking die we doen, is uiteraard volledig patiëntgebonden

Waar helpen we jou en de eindklant mee?

Onze grote ervaring en expertise op vlak van digitale toepassingen in dentale chirurgie garanderen op elk moment een oplossing op maat. Als de situatie het vereist, zijn we klaar om een versnelling hoger te schakelen.

Waar kunnen we jou en de eindpatiënt mee gelukkig maken? Contacteer ons en we bezorgen je snel een uniek voorstel.

Onze diensten

Heb je een vraag?

Altijd het passende puzzelstuk

Chirurgische dentale ingrepen gebeuren steeds meer op maat. Bovendien is het digitale luik niet meer weg te denken tijdens de planning-, teken- en productiefases van de nodige componenten. Intellident wil de perfecte digitale aanvulling vormen op elk van jouw casussen.

Of je nu op zoek bent naar implantaten, abutments of attachementen voor de patiënt. Of voor specifieke oplossingen met het oog op een prothese of net op kroon- en brugwerk. Ons team van denticians reikt je op elk moment in het proces de perfect passende puzzelstukjes aan. Telkens met de strengste controle en aan de hoogste kwaliteit.

Expertise
Flexibiliteit
Totaalpartner
Vertrouwen
Eerlijkheid
Respect